freeShip txt

Για παραγγελίες άνω των 55 €
δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής

100% Money back
30 Day Money Back Guarantee.

Συμπληρώματα για τα κρυολογήματα του Χειμώνα

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβανόμαστε, ότι η διατροφή μας δεν είναι καθόλου επαρκή για να μας συντηρήσει και αρχίζουμε να χρησιμοποιούμε συμπληρώματα διατροφής. Η αύξηση της λήψης βιταμινών είναι μία πραγματικότητα. Ο Χειμώνας είναι η εποχή, που συνήθως είναι σε έξαρση η εποχική γρίπη, οι ιώσεις και οι λοιμώξεις του ανώτερου και κατώτερου αναπνευστικού συστήματος.

 

Πως μπορούμε να προφυλαχθούμε από τις ιώσεις του Χειμώνα;

Τα δύο πιο δυνατά προϊόντα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι ο συνδυασμός του αγνού σταθεροποιημένου χυμού αλόης βέρα – Forever Aloe Vera Gel (κωδ. 715) και η πρόπολη μελισσών – Forever Bee Propolis (κωδ. 027).

Τι προσφέρει ο χυμός αλόης βέρα στον οργανισμό;

Το Forever Aloe Vera Gel είναι χυμός από σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα, που μας δίνει 75 θρεπτικά συστατικά καθώς και αμινοξέα, τα οποία ενισχύουν το μυϊκό σύστημα. Ένα καλό μυϊκό σύστημα συνεπάγεται και ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Η αλόη μας προσφέρει σταθεροποίηση και εξισορρόπηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η δοσολογία του χυμού είναι 120 ml την ημέρα, δηλαδή 1 ποτήρι νερού σε 2 ή 3 δόσεις, με την περισσότερη ποσότητα καλύτερα το πρωί και με άδειο στομάχι, γιατί έτσι έχουμε καλύτερη απορρόφηση. Όταν το στομάχι μας είναι άδειο, πάει κατευθείαν ο χυμός αλόης στο έντερο, το καθαρίζει και ότι θρεπτικά συστατικά πάρουμε κατά την διάρκεια της ημέρας, γίνεται πλήρη απορρόφηση και αυξάνεται η κινητικότητα του εντέρου. Ένα υγιές πεπτικό σύστημα επίσης, σημαίνει δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

Τι προσφέρει η πρόπολη μελισσών στον οργανισμό;

Η πρόπολη μελισσών - Forever Bee Propolis έχει αντιβιοτική δράση. Έρευνα έδειξε ότι η πρόπολη είναι 3 φορές πιο αποστειρωμένη από το καλύτερα αποστειρωμένο χειρουργείο. Μπορεί να σκοτώσει ότι βακτήριο και μικρόβιο βρεθεί στον οργανισμό μας. Προσφέρει ισχυρή αντιβακτηριδιακή και αντιβιοτική δράση και ταυτόχρονα δρα και στο έντερο, γιατί σκοτώνει τα εχθρικά βακτηρίδια του εντέρου, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει τη δημιουργία νέων εχθρικών. Επίσης, είναι πλούσιο σε σύμπλεγμα βιταμινών Β, για το νευρικό σύστημα, το οποίο συνδέεται άμεσα με το ανοσοποιητικό. Η πρόπολη μελισσών – Bee Propolis έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε παιδιά, τα οποία μπορούν να την χρησιμοποιούν άφοβα άνω των 6 μηνών.


Ο συνδυασμός αυτών των δύο, μας δίνει τέλεια προστασία για το Χειμώνα, ώστε να προφυλαχθούμε από την εποχική γρίπη και τις ιώσεις. Μας προστατεύουν από τις λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος, γιατί καθαρίζουν και αποτοξινώνουν τους πνεύμονες (και για όσους καπνίζουν) και έχουν πολύ καλή δράση σε περιπτώσεις αλλεργικού και κανονικού άσθματος. Σχετικά με το κάπνισμα, ο χυμός αλόης βέρα και η πρόπολη μελισσών, αυτά τα δύο προϊόντα μαζί, έχουν την ικανότητα να διώχνουν τη νικοτίνη από τον οργανισμό μας. Το πρόβλημα με το κάπνισμα είναι ότι παραμένει η νικοτίνη μέσα στον οργανισμό και δημιουργεί εθισμό και έτσι θέλουμε περισσότερο να καπνίζουμε. Αν θέλουμε να ενισχύσουμε λίγο παραπάνω τον οργανισμό μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το συμπλήρωμα Forever Absorbent C (κωδ. 048) - Βιταμίνη C. Μπορείτε να παίρνετε έως και 10 ταμπλέτες την ημέρα. Η βιταμίνη C βοηθά στις ιώσεις σε συνδυασμό με την πρόπολη. Έχει μέγιστη απορροφησιμότητα, άρα άμεσο αποτέλεσμα και μπορείτε να δίνετε και στα παιδιά άνω των 6 μηνών.


Από εκεί και πέρα μπορείτε να συμπληρώσετε, το Forever Immublend (κωδ. 355), ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο μπορούμε να το λαμβάνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τι έχει; Μανιτάρια γιαπωνέζικα maitake και shitake. Τα μανιτάρια είναι διαδεδομένα στο εξωτερικό και χρησιμοποιούνται επίσημα στην ιατρική για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Έχουν την ικανότητα να περικυκλώνουνε τα βακτηρίδια και να τα σκοτώνουνε, ρίχνοντας τοξικές ουσίες για τα βακτηρίδια. Επίσης, ανεβάζουν τον αριθμό των λεμφοκυττάρων. Το Forever Immublend περιέχει πολυσακχαρίτες, δηλαδή προβιοτικά, οπότε ενισχύουν την πεπτική λειτουργία και κατ’ επέκταση και το ανοσοποιητικό σύστημα. Τέλος, ένα σημαντικό στοιχείο που περιέχει το Immublend είναι η λακτοφερίνη, μία ουσία φυσικής προέλευσης, η οποία πάει και κολλάει απ’ ευθείας πάνω στο βακτηρίδιο του τρώει το σίδηρο και επειδή το βακτηρίδιο μένει από τροφή, πεθαίνει από ασιτία. Το εκπληκτικό όμως είναι ότι το σίδηρο που τραβάει η λακτοφερίνη, το αποθηκεύει στον ίδιο τον οργανισμό για την τόνωσή του.

Προτεινόμενη δοσολογία:

Η δοσολογία του Forever Immublend κατά τη διάρκεια της γρίπης είναι 7 ταμπλέτες την ημέρα σε συνδυασμό με 7 ταμπλέτες Forever Bee Propolis την ημέρα και 120ml χυμό αλόης βέρα Forever Aloe Vera Gel την ημέρα και η γρίπη θα κρατήσει το πολύ 2 ημέρες.