freeShip txt

Για παραγγελίες άνω των 55 €
δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής

100% Money back
30 Day Money Back Guarantee.

Aloe Vera Gelly - Ζελέ Αλόης για Ζώα

Κωδικός Προϊόντος: 061
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
ΖΕΛΕ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΑ:
Το ζελέ αλόης βέρα για ζώα - Forever Aloe Vera Gelly είναι αγνό, σταθεροποιημένο ζελέ αλόη βέρα για εξωτερική τοπική χρήση ακόμα και στα ζώα και θα πρέπει να εφαρμόζεται αρκετά συχνά, περίπου 4-6 φορές ημερησίως. Δείτε πληροφορίες για το ζελέ αλόης βέρα για τα ζώα forever aloe vera gelly στην καλύτερη ποιότητα και τιμή στην αγορά. Το ΖΕΛΕ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ προσφέρει πολλά οφέλη στο δέρμα των ζώων και έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και γι' αυτό καθαρίζει το τραύμα και επουλώνει τον ιστό.

Αγοράστε το από εδώ

Download PDF !
Συσκευασία : 118 ml

Τιμή
18,30 €
Τι είναι το Ζελέ Αλόης Βέρα για τα Ζώα - Forever Aloe Vera Gelly;

Το ζελέ αλόης βέρα forever aloe vera gelly είναι πανομοιότυπο με το εσωτερικό ζελέ του φύλλου της αλόης, αυτό το 100% σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα, το οποίο λιπαίνει τους ευαίσθητους ιστούς του δέρματος.


Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει το ζελέ αλόης βέρα για τα ζώα - forever aloe vera gelly;

Γενικά, έχει διαπιστωθεί ότι με τη θεραπευτική διαδικασία με αλόη όχι μόνο υπάρχει ελάχιστος σχηματισμός ουλών, αλλά και όταν εμφανιστεί νέο τρίχωμα αυτό θα έχει το αρχικό χρώμα αντί για λευκό όπως συμβαίνει συχνά.

Δερματικά Προβλήματα: Η Αλόη Βέρα είναι εξαιρετική όταν χρησιμοποιείται σε έκζεμα, δερματίτιδες, μυκητιάσεις, αποστήματα και αλλεργίες. Πολύ αποτελεσματική είναι όταν λαμβάνεται εσωτερικά. Μπορείτε να βάλετε πόσιμη Αλόη Βέρα στο φαγητό του. Αυτή θα δράσει πιο γρήγορα όπου χρειάζεται και θα βοηθήσει να ανακουφιστεί το ζώο. Για παράσιτα και έντομα, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο. 

Πληγές και Καψίματα: Πληγές και εγκαύματα ανταποκρίνονται πολύ καλά στην Αλόη Βέρα. Για να επουλωθούν, θα πρέπει τα σημεία αυτά να διατηρούνται καθαρά, ενυδατωμένα και να παίρνουν θρεπτικά συστατικά, που προσφέρει η Αλόη Βέρα. Επίσης, απαιτείται αερισμός και προστασία. Αν καλύψετε τέτοιου είδους πληγές προσέξτε μην καταστρέψετε τους επιθήλιους ιστούς κατά την αφαίρεση των επιθεμάτων. σε μικρότερα καψίματα, πρώτα δροσίζετε την πληγή με τρεχούμενο νερό. Ύστερα, θα πρέπει να ψεκάσουμε την περιοχή με ένα διάλυμα Αλόης Βέρα, πριν αρχίσουμε την τακτική επάλειψη με το ζελέ. Σε περίπτωση σοβαρών εγκαυμάτων, πρέπει να συμβουλεύεστε το γιατρό του ζώου σας. 

Προβλήματα Πεπτικού Συστήματος: Η Αλόη Βέρα μπορεί να αποδειχτεί πολύ αποτελεσματική σε προβλήματα του πεπτικού, ιδιαίτερα σε ερεθισμούς και φλεγμονές. Στοματίτιδα, ουλίτιδα, τερηδόνα και στοματικές πληγές μπορούν να βοηθηθούν με Αλόη Βέρα. Οι πιο χρήσιμες εφαρμογές για το στομα γίνονται με ψεκασμό διαλυμάτων Αλόης Βέρα και χρήση του Ζελέ. Κάποιες καταστάσεις όπως εμετοί και διάρροιες, ανταποκρίνονται συχνά στη λήψη πόσιμου χυμού Αλόης και διακοπή του φαγητού, που ακολουθείται από ήπια δίαιτα. Είναι σημαντικό να ξέρουμε, πως αν κάτι από αυτά επιμένει, πρέπει να συμβουλευτούμε τον κτηνίατρο. 

Προβλήματα Ανοσοποιητικού Συστήματος: Κάποιες ασθένειες - όπως το άσθμα, η ρινίτιδα, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η χρόνια κόπωση, ο λύκος και διάφορες αλλεργίες - αρχίζουν από το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο πόσιμος χυμός Αλόης Βέρα μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα του ανοσοποιητικού, χάρη στις ανοσο- ρυθμιστικές ιδιότητές του. 

Αυτιά και Μάτια: Η πιο ενοχλητική κατάσταση για τα ζώα είναι οι ωτίτιδες, με τις μολύνσεις, που τις συνοδεύουν. Αυτές είναι σύνθετες μολύνσεις, που συνδυάζονται και με παρουσία ξένων σωμάτων, όπως είναι η σκόνη και σπόροι αγριόχορτων. Διάλυμα Αλόης Βέρα και Ζελέ Αλόης, σε συνδυασμό με την Πρόπολη Μελισσώ, είναι χρήσιμα στην αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Βεβειωθείτε πρώτα απο κτηνίατρο ότι το ζώο δεν έχει κάποιο ξένο σώμα ή ένα όγκο στο αυτί του. Επειδή τα μάτια είναι μία πολύ ευαίσθητη περιοχή, να συμβουλεύεστε τον κτηνίατρό σας.


Οδηγίες χρήσης για καλύτερα αποτελέσματα:

Καθαρίστε επιμελώς το δέρμα, πριν απλώσετε το Gelly. Επαναλάβετε την εφαρμογή, όπως απαιτείται.Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.