Forever Active Probiotic - Προβιοτικά

Κωδικός Προϊόντος: 222
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Προβιοτικά
Όλοι μας έχουμε την ίδια ανάγκη, να προετοιμάσουμε τον οργανισμό μας για μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνουμε είτε με το φαγητό μας είτε μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής. To Forever Active Probiotic δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην εξομάλυνση των διαταραχών, που οφείλονται στις διατροφικές επιλογές μας και στον τρόπο ζωής μας, που από αμέλεια, μπορούν να ελαττώσουν τον αριθμό των ωφέλιμων βακτηρίων που υπάρχουν στον οργανισμό μας.

Αγοράστε το από εδώ

Download PDF !
Συσκευασία : 30 κάψουλες

Τιμή
30,47 €
Ο ανθρώπινος οργανισμός φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία "φιλικών βακτηριδίων", κυρίως στο γαστρεντερικό σύστημα. Επιστήμονες αναφέρουν ότι υπάρχουν πάνω από εκατό τρισεκατομμύρια μικρο- βακτήρια στο γαστρεντερικό μας σύστημα ανά πάσα στιγμή. Αυτοί οι μικροσκοπικοί μικροοργανισμοί μπορεί να έχουν σημαντική επίδραση στην υγεία και την ευεξία μας. Τα προβιοτικά είναι φιλικά βακτηρίδια του οργανισμού. Στο έντερό μας έχουμε και φιλικά και εχθρικά βακτηρίδια. Όταν διαταράσσεται η ισορροπία φιλικών – εχθρικών βακτηριδίων, τότε έχουμε γαστρεντερολογικές διαταραχές. Η αναλογία φιλικών – εχθρικών βακτηριδίων είναι 85:15, δηλαδή για να έχουμε ένα υγιές πεπτικό σύστημα θα πρέπει το έντερό μας κατά 85% να έχει φιλικά βακτηρίδια και κατά 15% εχθρικά και να μην ανεβαίνουν. Τα προβιοτικά μας, Forever Probiotic, έχουν την ικανότητα να κρατάνε αυτή την ισορροπία. 

Ο Dr. James Balch, ένας από τους ηγέτες στη συγγραφή βιβλίων που αφορούν την υγεία και από τους σημαντικότερους ειδικούς στην υγεία, αναφέρει ότι η χλωρίδα του εντέρου θα έπρεπε να αποτελείται από τουλάχιστον 85% καλά βακτήρια και 15% από κολοβακτηρίδια. Δυστυχώς, τα καλά βακτήρια που υπάρχουν στο γαστρεντερικό μας σύστημα είναι περιορισμένα, λόγω της κακής ποιότητας της διατροφής μας και του έντονου τρόπου ζωής μας. Αυτός είναι και ο λόγος, που πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα. Αφού λοιπόν δεν λαμβάνουμε καλά βακτήρια πλέον από τις τροφές μας, ο μόνος τρόπος για να πάρουμε καλά βακτήρια είναι σε συμπλήρωμα. Έρευνες δείχνουν ότι η υγεία του γαστρεντερικού συστήματος βρίσκεται συχνά στα πέντε πρώτα προβλήματα υγείας που απασχολούν τους καταναλωτές.


Η συνολική μας υγεία συνδέεται άμεσα με την υγεία της χλωρίδας του εντέρου και τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο της υγείας μας και να κάνουμε κάτι για αυτά τα προβλήματα. Αν ο στόχος σας είναι να αυξήσετε τα καλά βακτήρια που υπάρχουν στον οργανισμό σας, τότε το Forever Active Probiotic είναι το καλύτερο προϊόν για να σας βοηθήσει.


Γιατί το προβιοτικό - Forever Active Probiotic;

 • Περιέχει ένα δισεκατομμύριο φιλικά βακτήρια σε κάθε κάψουλα.
 • Πρόκεται για αποκλειστική φόρμουλα που πωλείται μόνο μέσω της Forever.
 • Είναι το μόνο που συνδυάζει έξι χρήσιμα στελέχη μικροβίων σε συγκεκριμένη αναλογία.
 • Περιέχει τέσσερα στελέχη από το γένος Lactobacillus και δύο στελέχη από το γένος Bifidobacteria, που έχουν ερευνηθεί για τις ευεργετικές ιδιότητές τους στην υγεία.
 • Συνεργάζεται αρμονικά με τον πατενταρισμένο μας χυμό Αλόη Βέρα.
 • Διαθέτει αποκλειστική, πατενταρισμένη τεχνολογία εγκλεισμού σε κάψουλες για την προστασία των προβιοτικών.
 • Αναστέλλει τη δράση ανεπιθύμητων οργανισμών και συμβάλλει στην αποτροπή του πολλαπλασιασμού τους.
 • Διώχνει τα επιβλαβή βακτήρια.
 • Συμβάλλει στη μείωση των γαστρεντερολογικών ανωμαλιών.
 • Παρεμποδίζει την ανάπτυξη ανεπιθύμητων βακτηριδίων.
 • Προστατεύει το πεπτικό σύστημα.
 • Διατηρεί την καθαριότητα και την ισορροπία του λεπτού εντέρου.
 • Προστατεύει τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά.
 • Δεν απαιτείται διατήρηση στο ψυγείο.
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει την ανάπτυξη του μύκητα candida.
 • Συνεισφέρει στη διαδιακασία της πέψης.

Αυτή η μικρή και εύκολη στη λήψη κάψουλα ευνοεί την διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος και ενισχύει την απορρόφηση των τροφών, καθώς και την ανοσοποιητική λειτουργία. Το Forever Active Probiotic, στην αγορά, είναι το μόνο σταθερό προβιοτικό 6 στελεχών βακτηριδίων που δεν χρειάζεται διατήρηση στο ψυγείο. Το Forever Active Probiotic όµως, χρησιμοποιεί µία αποκλειστική πατενταρισμένη τεχνολογία εγκλεισµού σε κάψουλες, η οποία προστατεύει τα προβιοτικά, τα οποία εκλύουν ένα μοναδικό συνδυασµό έξι χρήσιμων στελεχών μικροβίων, µόνο αφού προσεγγίσουν τον επιθυμητό προορισμό του παχέος εντέρου. Τα προβιοτικά του Forever Active Probiotic προέρχονται από τα γένη Lactobacillus και Bifidobacterium.

Τα στελέχη είναι:

 • Lactobacillus Acidophilus - Αναστέλλει τη δράση των ανεπιθύμητων οργανισµών και συμβάλλει στην αποτροπή του πολλαπλασιασµού τους και του σχηματισμού αποικιών.
 • Bifido bacterium Longum - ∆ιώχνει τα επιβλαβή βακτήρια ώστε να συμβάλλει στη μείωση της συχνότητας των γαστρεντερικών ανωµαλιών.
 • Bifidobacterium Lactis - Συμβάλλει στην ελάττωση του pH του οργανισμού και επιπλέον παρεμποδίζει την ανάπτυξη ανεπιθύμητων βακτηριδίων.
 • Lactobacillus Rhamnosus - Συμβάλλει στην προστασία του πεπτικού συστήματος στερώντας τους ανεπιθύμητους µμικροοργανισμούς από την τροφή τους.
 • Lactobacillus Bulgacus - Συμβάλλει στη διατήρηση της καθαριότητας και της ισορροπίας του λεπτού εντέρου.
 • Lacto bacillus Plantaurum - Προστατεύει τα βασικά θρεπτικά συστατικά, όπως τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά, ώστε να μπορούν να εξουδετερώνουν τα ανεπιθύμητα συστατικά που βρίσκονται στις τροφές µας.

Οδηγίες χρήσης:

Καταναλώστε 1 προβιοτικό με άδειο στομάχι, αν δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν έχετε και την παραμικρή γαστρεντερολογική διαταραχή 2 προβιοτικά την ημέρα με άδειο στομάχι. Αν έχετε πολύ έντονες γαστρεντερολογικές διαταραχές δοκιμάστε 3 προβιοτικά την ημέρα για μία εβδομάδα.

Για αποτελεσματικότερη χρήση του προβιοτικού, καλό είναι να πλένετε τα δόντια σας με το Forever Aloe Bright Toothgel, κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και κάθε πρωί αμέσως μόλις ξυπνάτε, καθώς και μετά από κάθε γεύμα. Το βράδυ που κοιμάστε λόγω της πέψης, ο οργανισμός σας, εκρύγνει διάφορες τοξίνες και για αυτό όταν ξυπνάτε το πρωί θα παρατηρήσετε ότι, έχετε μία άσχημη γεύση ή μυρωδιά στο στόμα σας. Αμέσως με το που ξυπνάτε, καλό είναι να πλένετε το στόμα σας, τα δόντια σας καθώς και να τρίβετε με την οδοντόβουρτσα τη γλώσσα σας ( που συνήθως είναι άσπρη ) και μετά να πίνετε το προβιοτικό με 1 ποτήρι νερό. Διαφορετικά, σκεφτείτε ότι τοξίνες που εκρύγνει ο οργανισμός σας όλο το βράδυ.. πίνοντας νερό, τις ξανά καταπίνετε..Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.