freeShip txt

Για παραγγελίες άνω των 55 €
δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής

100% Money back
30 Day Money Back Guarantee.

Aloe Veterinary Formula - Σπρέι για τα Ζώα

Κωδικός Προϊόντος: 030
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΣΕ ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΖΩΑ:
Η αλόη βέρα σε σπρέι για ζώα - Forever Aloe Veterinary Formula είναι μία ειδική φόρμουλα σε σπρέι για τα ζώα, με πρώτο συστατικό την αλόη βέρα για εξωτερική τοπική χρήση. Δείτε πληροφορίες για την αλόη βέρα σε σπρέι για ζώα forever aloe veterinary formula στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Η ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΣΕ ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΖΩΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ζώα, για την αντιμετώπιση φλεγμονωδών δερματοπαθειών όπως δερματίτιδα, έκζεμα και παθήσεις που σχετίζονται με βακτηριακή μόλυνση, όπως απόστημα, δοθιήνες (καλόγεροι) και μολυσμένα δήγματα εντόμων.

Αγοράστε το από εδώ

Download PDF !
Συσκευασία : 473 ml

Τιμή
19,51 €
Τι είναι η αλόη βέρα σε σπρέι για ζώα - forever aloe veterinary formula;

Η αλόη μπορεί επίσης να βοηθήσει σε μυκητιάσεις, όπως ο λειχήνας, όπως σε τραύματα τριβής και εξελκώσεις π.χ. λόγω μη σωστά προσαρμοσμένης ιπποσκευής. Τα διάφορα είδη τραυμάτων, όπως τέμνοντα τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα, π.χ. αγκαθωτό συρματόπλεγμα, καθώς και έλκη και εγκαύματα, επίσης επουλώνονται πολύ ταχύτερα. Το ζελέ Αλόης και η αλλαντοϊνη που περιέχει ενυδατώνουν και καταπραΰνουν. 

Σε ένα ανοιχτό τραύμα, πρώτα απομακρύνουμε τα ξένα σώματα από την πληγή, μετά καθαρίζουμε καλά την περιοχή με ένα σαπούνι κατά προτίμηση με Αλόη Βέρα και νερό, μετά αφαιρούμε τυχόν τρίχες που έχουν πιαστεί γύρω από το σημείο του τραύματος και στη συνέχεια ψεκάζουμε με το ειδικό σπρέι - Aloe Veterinary Formula την περιοχή για να εφαρμόσουμε στο τέλος το Aloe Vera Gelly. 

Πολλοί κτηνοτρόφοι, ιδιοκτήτες κατοικιδίων ακόμα και φροντιστές αλόγων επιθυμούν να φροντίζουν τα ζώα τους, χρησιμοποιώντας φυσικές αποτελεσματικές μεθόδους πρώτων βοηθειών, χωρίς να χρησιμοποιούν ισχυρά φάρμακα λόγω των διαφόρων και μερικές φορές δυσάρεστων παρενεργειών που ενδέχεται να προκαλούν. Ούτε επιθυμούν να υποβάλουν τα αγαπημένα τους ζώα σε χημικά εάν δεν είναι απολύτως απαραίτητο.


Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει η αλόη βέρα σε σπρέι για ζώα - forever aloe veterinary formula;

Δερματικά Προβλήματα: Η αλόη βέρα είναι εξαιρετική όταν χρησιμοποιείται σε έκζεμα, δερματίτιδες, μυκητιάσεις, αποστήματα και αλλεργίες. Πολύ αποτελεσματική είναι όταν λαμβάνεται εσωτερικά. Μπορείτε να βάλετε πόσιμη Αλόη Βέρα στο φαγητό του. Αυτή θα δράσει πιο γρήγορα όπου χρειάζεται και θα βοηθήσει να ανακουφιστεί το ζώο. Για παράσιτα και έντομα, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο. 

Πληγές και Καψίματα: Πληγές και εγκαύματα ανταποκρίνονται πολύ καλά στην Αλόη Βέρα. Για να επουλωθούν, θα πρέπει τα σημεία αυτά να διατηρούνται καθαρά, ενυδατωμένα και να παίρνουν θρεπτικά συστατικά, που προσφέρει η Αλόη Βέρα. Επίσης, απαιτείται αερισμός και προστασία. Αν καλύψετε τέτοιου είδους πληγές προσέξτε μην καταστρέψετε τους επιθήλιους ιστούς κατά την αφαίρεση των επιθεμάτων. σε μικρότερα καψίματα, πρώτα δροσίζετε την πληγή με τρεχούμενο νερό. Ύστερα, θα πρέπει να ψεκάσουμε την περιοχή με ένα διάλυμα Αλόης Βέρα, πριν αρχίσουμε την τακτική επάλειψη με το ζελέ. Σε περίπτωση σοβαρών εγκαυμάτων, πρέπει να συμβουλεύεστε το γιατρό του ζώου σας. 

Προβλήματα Πεπτικού Συστήματος: Η αλόη βέρα μπορεί να αποδειχτεί πολύ αποτελεσματική σε προβλήματα του πεπτικού, ιδιαίτερα σε ερεθισμούς και φλεγμονές. Στοματίτιδα, ουλίτιδα, τερηδόνα και στοματικές πληγές μπορούν να βοηθηθούν με Αλόη Βέρα. Οι πιο χρήσιμες εφαρμογές για το στομα γίνονται με ψεκασμό διαλυμάτων Αλόης Βέρα και χρήση του Ζελέ. Κάποιες καταστάσεις όπως εμετοί και διάρροιες, ανταποκρίνονται συχνά στη λήψη πόσιμου χυμού Αλόης και διακοπή του φαγητού, που ακολουθείται από ήπια δίαιτα. Είναι σημαντικό να ξέρουμε, πως αν κάτι από αυτά επιμένει, πρέπει να συμβουλευτούμε τον κτηνίατρο. 

Προβλήματα Ανοσοποιητικού Συστήματος: Κάποιες ασθένειες - όπως το άσθμα, η ρινίτιδα, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η χρόνια κόπωση, ο λύκος και διάφορες αλλεργίες - αρχίζουν από το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο πόσιμος χυμός αλόης βέρα μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα του ανοσοποιητικού, χάρη στις ανοσο- ρυθμιστικές ιδιότητές του. 

Αυτιά και Μάτια: Η πιο ενοχλητική κατάσταση για τα ζώα είναι οι ωτίτιδες, με τις μολύνσεις, που τις συνοδεύουν. Αυτές είναι σύνθετες μολύνσεις, που συνδυάζονται και με παρουσία ξένων σωμάτων, όπως είναι η σκόνη και σπόροι αγριόχορτων. Διάλυμα Αλόης Βέρα και Ζελέ Αλόης, σε συνδυασμό με την Πρόπολη Μελισσώ, είναι χρήσιμα στην αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Βεβειωθείτε πρώτα απο κτηνίατρο ότι το ζώο δεν έχει κάποιο ξένο σώμα ή ένα όγκο στο αυτί του. Επειδή τα μάτια είναι μία πολύ ευαίσθητη περιοχή, να συμβουλεύεστε τον κτηνίατρό σας.


Οδηγίες χρήσης για καλύτερα αποτελέσματα:

Καθαρίστε με ήπιο σαπούνι και νερό, και απλώστε στις περιοχές που έχουν προσβληθεί. Για καλύτερα αποτελέσματα, απλώστε αρκετές φορές την ημέρα. Το προϊόν αυτό προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και με άλλες ευαίσθητες περιοχές.Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.