Νύχτας - Recovering Night Cream

Κωδικός Προϊόντος: 342
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ:
Η κρέμα νύχτας σύσφιξης - Forever Recovering Night Creme είναι μία επανορθωτική κρέμα νυκτός, που περιέχει πολυσακχαρίδια και άλλα ενυδατικά στοιχεία για την επιδερμίδα και δημιουργούν μια προστατευτική μεμβράνη ενάντια στην απώλεια υγρασίας. Δείτε πληροφορίες για την κρέμα νύχτας σύσφιξης forever recovering night creme στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Η ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ προσφέρει φυσικά λιπίδια στο δέρμα, για τη σημαντική ισορροπία λίπους/ νερού.

Αγοράστε το από εδώ

Download PDF !
Συσκευασία : 57 g

Τιμή
30,65 €
Τι είναι η Κρέμα Νύχτας Σύσφιξης - Forever Recovering Night Creme;

Η κρέμα νύχτας σύσφιξης forever recovering night creme είναι μία πλούσια, βελούδινη κρέμα νυκτός που χρησιμοποιείται για να αναπληρώσει την επιδερμίδα και να τη διατηρήσει ενυδατωμένη. Χρησιμοποιείται τη νύχτα, όταν ο οργανισμός ξεκουράζεται, ώστε να προετοιμάσει το δέρμα για την αναδόμησή του. Εφαρμόζοντας την Επανορθωτική Κρέμα Νύκτας η επιδερμίδα σας θα δείχνει πιο νεανική, απαλή και σφιχτή.


Ποια είναι τα οφέλη της κρέμας νύχτας σύσφιξης forever recovering night creme;

Η κρέμα νύχτας σύσφιξης forever recovering night creme περιέχει διαλυτό κολαγόνο και υδρολυμένη ελαστίνη. Το διαλυτό κολαγόνο και η υδρολυμένη ελαστίνη είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της καλής δομής της επιδερμίδας, τη μείωση των γραμμών και των ρυτίδων. Έτσι βοηθούν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρατος. Περιλαμβάνονται ακόμα και ειδικά ενισχυτικά στοιχεία για το δέρμα, που προέρχονται από τα φυτικά εκχυλίσματά μας και τα προϊόντα μέλισσας.

Τα ενυδατικά στοιχεία στην Επανορθωτική Κρέμα Νύκτας δίνουν ζωντάνια στην επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιείται τη νύχτα, όταν ο οργανισμός ξεκουράζεται, ώστε να προετοιμάσει το δέρμα για την αναδόμησή του. Εφαρμόζοντας την Επανορθωτική Κρέμα Νύκτας η επιδερμίδα σας θα δείχνει πιο νεανική, απαλή και σφιχτή. Είναι μια ανώτερη, βελούδινη κρέμα που αναδομεί απόλυτα, ακόμα και τις πιο λεπτές γραμμές, διατηρώντας το δέρμα απαλό. Συμβάλλει ιδιαίτερα στη διατήρηση της ελαστικότητας και της υγρασίας.


Τι περιέχει η κρέμα νύχτας σύσφιξης forever recovering night creme;

  • Αλόη Βέρα.
  • βιταμίνες Α, C, & Ε.
  • συν Προβιταμίνη Β5.
  • Λιπίδια.

Οδηγίες χρήσης για καλύτερα αποτελέσματα:

Χρησιμοποιήστε τα άκρα των δακτύλων σας για να την απλώσετε σε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό, έως ότου να σχηματιστεί ένα λεπτό συνεχές στρώμα.Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.