freeShip txt

Για παραγγελίες άνω των 55 €
δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής

100% Money back
30 Day Money Back Guarantee.

Forever Active Pro B - Προβιοτικά

Κωδικός Προϊόντος: 610
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ:
Τα προβιοτικά - Forever Active Pro B ιδανικά για μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Δείτε πληροφορίες για τα προβιοτικά forever active pro b στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. ΤΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ βοηθούν στις πεπτικές διαταραχές και ενισχύουν το ανοσοποιητικό, λόγω του ότι περιορίζουν τα μικρόβια στον οργανισμό.

Αγοράστε το από εδώ

Download PDF !
Συσκευασία : 30 κάψουλες

Τιμή
41,58 €
Τι είναι τα προβιοτικά Forever Active Pro-b;

Ο ανθρώπινος οργανισμός φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία "φιλικών βακτηριδίων", κυρίως στο γαστρεντερικό σύστημα. Επιστήμονες αναφέρουν ότι υπάρχουν πάνω από εκατό τρισεκατομμύρια μικρο- βακτήρια στο γαστρεντερικό μας σύστημα ανά πάσα στιγμή. Αυτοί οι μικροσκοπικοί μικροοργανισμοί μπορεί να έχουν σημαντική επίδραση στην υγεία και την ευεξία μας. Τα προβιοτικά είναι φιλικά βακτηρίδια του οργανισμού. Στο έντερό μας έχουμε και φιλικά και εχθρικά βακτηρίδια. Όταν διαταράσσεται η ισορροπία φιλικών – εχθρικών βακτηριδίων, τότε έχουμε γαστρεντερολογικές διαταραχές. Η αναλογία φιλικών – εχθρικών βακτηριδίων είναι 85:15, δηλαδή για να έχουμε ένα υγιές πεπτικό σύστημα θα πρέπει το έντερό μας κατά 85% να έχει φιλικά βακτηρίδια και κατά 15% εχθρικά και να μην ανεβαίνουν. Τα προβιοτικά μας, Forever Pro-b, έχουν την ικανότητα να κρατάνε αυτή την ισορροπία. 

Ο Dr. James Balch, ένας από τους ηγέτες στη συγγραφή βιβλίων που αφορούν την υγεία και από τους σημαντικότερους ειδικούς στην υγεία, αναφέρει ότι η χλωρίδα του εντέρου θα έπρεπε να αποτελείται από τουλάχιστον 85% καλά βακτήρια και 15% από κολοβακτηρίδια. Δυστυχώς, τα καλά βακτήρια που υπάρχουν στο γαστρεντερικό μας σύστημα είναι περιορισμένα, λόγω της κακής ποιότητας της διατροφής μας και του έντονου τρόπου ζωής μας. Αυτός είναι και ο λόγος, που πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα. Αφού λοιπόν δεν λαμβάνουμε καλά βακτήρια πλέον από τις τροφές μας, ο μόνος τρόπος για να πάρουμε καλά βακτήρια είναι σε συμπλήρωμα. Έρευνες δείχνουν ότι η υγεία του γαστρεντερικού συστήματος βρίσκεται συχνά στα πέντε πρώτα προβλήματα υγείας που απασχολούν τους καταναλωτές.


Η συνολική μας υγεία συνδέεται άμεσα με την υγεία της χλωρίδας του εντέρου και τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο της υγείας μας και να κάνουμε κάτι για αυτά τα προβλήματα. Αν ο στόχος σας είναι να αυξήσετε τα καλά βακτήρια που υπάρχουν στον οργανισμό σας, τότε το Forever Active Pro-b είναι το καλύτερο προϊόν για να σας βοηθήσει.


Γιατί το προβιοτικό - Forever Active Pro-b;

 • Περιέχει οκτώ δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια σε κάθε κάψουλα.
 • Πρόκεται για αποκλειστική φόρμουλα που πωλείται μόνο μέσω της Forever.
 • Είναι το μόνο που συνδυάζει έξι χρήσιμα στελέχη μικροβίων σε συγκεκριμένη αναλογία.
 • Περιέχει τέσσερα στελέχη από το γένος Lactobacillus και δύο στελέχη από το γένος Bifidobacteria, που έχουν ερευνηθεί για τις ευεργετικές ιδιότητές τους στην υγεία.
 • Συνεργάζεται αρμονικά με τον πατενταρισμένο μας χυμό Αλόη Βέρα.
 • Διαθέτει αποκλειστική, πατενταρισμένη τεχνολογία εγκλεισμού σε κάψουλες για την προστασία των προβιοτικών.
 • Αναστέλλει τη δράση ανεπιθύμητων οργανισμών και συμβάλλει στην αποτροπή του πολλαπλασιασμού τους.
 • Διώχνει τα επιβλαβή βακτήρια.
 • Συμβάλλει στη μείωση των γαστρεντερολογικών ανωμαλιών.
 • Παρεμποδίζει την ανάπτυξη ανεπιθύμητων βακτηριδίων.
 • Προστατεύει το πεπτικό σύστημα.
 • Διατηρεί την καθαριότητα και την ισορροπία του λεπτού εντέρου.
 • Προστατεύει τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά.
 • Δεν απαιτείται διατήρηση στο ψυγείο.
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει την ανάπτυξη του μύκητα candida.
 • Συνεισφέρει στη διαδιακασία της πέψης.

Αυτή η μικρή και εύκολη στη λήψη κάψουλα ευνοεί την διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος και ενισχύει την απορρόφηση των τροφών, καθώς και την ανοσοποιητική λειτουργία. Το Forever Active Pro-b, στην αγορά, είναι το μόνο σταθερό προβιοτικό 6 στελεχών βακτηριδίων που δεν χρειάζεται διατήρηση στο ψυγείο. Το Forever Active Pro-b όµως, χρησιμοποιεί µία αποκλειστική πατενταρισμένη τεχνολογία εγκλεισµού σε κάψουλες, η οποία προστατεύει τα προβιοτικά, τα οποία εκλύουν ένα μοναδικό συνδυασµό έξι χρήσιμων στελεχών μικροβίων, µόνο αφού προσεγγίσουν τον επιθυμητό προορισμό του παχέος εντέρου. Τα προβιοτικά του Forever Active Pro-b προέρχονται από τα γένη Lactobacillus και Bifidobacterium.

Το αποκλειστικο μείγμα στελεχών (8 εκ) αποτελείται από:

 • Bifidobacterium lactis (5.2 δις)
 • Lactobacillus rhamnosus (1.15 δις)
 • Lactobacillus reuteri (580 δις)
 • Lactobacillus acidophilus (580 δις)
 • Bifidobacterium longum (200 δις)
 • Bifidobacterium bifidum (290 δις)

Οδηγίες χρήσης για καλύτερα αποτελέσματα:

Καταναλώστε 1 προβιοτικό με άδειο στομάχι, αν δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν έχετε και την παραμικρή γαστρεντερολογική διαταραχή 2 προβιοτικά την ημέρα με άδειο στομάχι. Αν έχετε πολύ έντονες γαστρεντερολογικές διαταραχές δοκιμάστε 3 προβιοτικά την ημέρα για μία εβδομάδα.

Για αποτελεσματικότερη χρήση του προβιοτικού, καλό είναι να πλένετε τα δόντια σας με το Forever Aloe Bright Toothgel, κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και κάθε πρωί αμέσως μόλις ξυπνάτε, καθώς και μετά από κάθε γεύμα. Το βράδυ που κοιμάστε λόγω της πέψης, ο οργανισμός σας, εκρύγνει διάφορες τοξίνες και για αυτό όταν ξυπνάτε το πρωί θα παρατηρήσετε ότι, έχετε μία άσχημη γεύση ή μυρωδιά στο στόμα σας. Αμέσως με το που ξυπνάτε, καλό είναι να πλένετε το στόμα σας, τα δόντια σας καθώς και να τρίβετε με την οδοντόβουρτσα τη γλώσσα σας ( που συνήθως είναι άσπρη ) και μετά να πίνετε το προβιοτικό με 1 ποτήρι νερό. Διαφορετικά, σκεφτείτε ότι τοξίνες που εκρύγνει ο οργανισμός σας όλο το βράδυ.. πίνοντας νερό, τις ξανά καταπίνετε..Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.