freeShip txt

Για παραγγελίες άνω των 55 €
δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής

100% Money back
30 Day Money Back Guarantee.

1.Forever Aloe Vera Gel - Αυθεντικός Χυμός Αλόη Βέρα

Κωδικός Προϊόντος: 715
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΧΥΜΟΣ:
Ο αλόη βέρα χυμός - Forever Aloe Vera Gel προσφέρει 76 θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε για να ζήσουμε. Δείτε πληροφορίες για τον χυμό αλόης forever aloe vera gel στην καλύτερη ποιότητα και τιμή στην αγορά. Ο ΧΥΜΟΣ ΑΛΟΗΣ προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία μας και έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και γι' αυτό χρειάζεται να πίνουμε aloe vera καθημερινά.

Αγοράστε το από εδώ

Download PDF !
Συσκευασία: 1 Λίτρο

Τιμή
32,55 €
Τι είναι ο αλόη βέρα χυμός forever aloe vera gel;

Ο χυμός αλόης - Forever Aloe Vera Gel, συλλέγεται από το εσωτερικό του φύλλου του φυτού της αλόης βέρα, με ανθρώπινο χέρι και αποτελεί έναν από τους θρεπτικότερους χυμούς για την υγεία μας. Αντίθετα, με άλλες εταιρίες, Εμείς δεν χρησιμοποιούμε το εξωτερικό φύλλο της αλόης μέσα στο μπουκάλι του χυμού, αλλά ρίχνουμε τα φύλλα του φυτού για φυσικό λίπασμα στα χωράφια μας. Ο χυμός forever aloe vera gel περιέχει περισσότερα από 76 θρεπτικά συστατικά, μεταξύ των οποίων 20 μεταλλικά στοιχεία, 18 αμινοξέα και 12 βιταμίνες. Η συνεργιστική δράση όλων αυτών, παράγει ένα πιο ισχυρό αποτέλεσμα από ότι θα περιμέναμε από τη χρήση των συστατικών αυτών ξεχωριστά. Πολύ σημαντικό λοιπόν, να αρχίσουμε να πίνουμε χυμό aloe vera.


Ποια είναι τα οφέλη του χυμού αλόης βέρα και ποιες οι ιδιότητές του;

 • Παρέχει θρέψη, γιατί δίνει μεγάλο αριθμό βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων, ιχνοστοιχείων, ενζύμων και αμινοξέων στον οργανισμό.

 • Δίνει ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό, λόγω θρέψης και θρεπτικών συστατικών.

 • Ενισχύει τοανοσοποιητικόσύστημα, λόγω πολλών θρεπτικών συστατικών και καλής - ισορροπημένης διατροφής.

 • Διευκολύνει τηνπέψη, εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του εντέρου και βελτιώνει την υγεία του πεπτικού συστήματος.

 • Παρέχει βαθιά αποτοξίνωση στον οργανισμό και καθαρίζει τον οργανισμό από τοξίνες.

 • Προσφέρει 50% μεγαλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και ιχνοστοιχείων από την καθημερινή διατροφή μας.

 • Ενυδατώνει τον οργανισμό και το δέρμα μας, έως 3,7 φορές περισσότερο από ότι το νερό.

 • Ενισχύει τηλάμψη της επιδερμίδαςκαιεπιδιορθώνει τοκολλαγόνοκαι ελαστίνη.

 • Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, για ανακούφιση από σωματικούς πόνους.

 • Βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους.

 • Συμβάλλει στην υγεία των ουλών και των δοντιών.


Οι αθλητές επιβάλλεται να πίνουν aloe vera, για ένα υγιές ανοσοποιητικό και πεπτικό σύστημα, γιατί ο χυμός αναστέλλει την όρεξη, άρα ρυθμίζει το βάρος. Επίσης, ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και ένα καλό ανοσοποιητικό σημαίνει καλύτερη αντοχή, περισσότερη ενέργεια. Επιπλέον, επιδιορθώνει κολλαγόνο και ελαστίνη, άρα καλύτερη λίπανση των αρθρώσεων. Τέλος, ο χυμός αλόης όχι μόνο δεν έχει παρενέργειες αλλά έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, δηλαδή εμποδίζει την ανάπτυξη φλεγμονών και υποστηρίζει τη σωστή κινητική λειτουργία των αρθρώσεων και των μυών. Εκμεταλλευτείτε όλα τα οφελη του πιο αγνού και αυθεντικού χυμού αλόης της αγοράς.


Γιατί ο Forever Aloe Vera Gel είναι ο καλύτερος χυμός αλόης βέρα της αγοράς;

 • Περιέχει 99,7% ποσότητα σε αγνή, σταθεροποιημένη γέλη αλόης βέρα μέσα στο μπουκάλι και όχι μερικές σταγόνες.

 • Παρέχει 100% σταθεροποιημένη aloe vera, χάρη στην πατενταρισμένη διαδικασία. Δηλαδή σαν να είσαι στο χωράφι, να κόβεις και να τρως. Τα συστατικά της σταθεροποίησης είναι φυσικής προέλευσης από καρπούς και φρούτα και είναι σαν να ανοίγουμε το φύλλο και να παίρνουμε φρέσκο και αναλλοίωτο το ζελέ aloe vera. Τα συστατικά σταθεροποίησης, που προέρχονται από φρούτα, όχι μόνο προστατεύουν τον χυμό να μην οξειδωθεί, αλλά τον ενισχύουν και με επιπλέον βιταμίνες.

 • Ελέγχουμε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την παρασκευή έως και την τελική διανομή. Έτσι, μπορούμε να αισθανόμαστε απόλυτα ασφαλείς, ότι υπάρχει Εγγυημένη Ποιότητα. Είμαστε τόσο σίγουροι για τα αποτελέσματα του χυμού, που δίνουμε Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων εντός 60ημερών με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

 • Έχουμε έγκριση από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της αλόης (I.A.S.C.) με φυσική πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης. Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο αμερικανικό οργανισμό, που ρυθμίζει και επιβλέπει την ποιότητα και την περιεκτικότητα του χυμού αλόη βέρα. Εάν η σφραγίδα έγκρισης IASC λείπει από το μπουκάλι του χυμού aloe vera, καλύτερα να μην το αγοράσετε.

 • Η ανακυκλώσιμη συσκευασία του χυμού αλόης βέρα, με τρία στρώματα προστατευτικού υλικού, διατηρεί αναλλοίωτη την Αλόη, ώστε να παραμένει το προϊόν σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς όταν σφραγίστηκε στο εργοστάσιο.

Οδηγίες χρήσης για τον χυμό αλόης βέρα και δοσολογία για καλύτερα αποτελέσματα:

Σας προτείνουμε να πίνετε χυμό αλόης βέρα forever aloe vera gel σε δοσολογία 120ml την ημέρα, σε δύο ή τρεις δόσεις και καλύτερα 20 λεπτά πριν το φαγητό, για καλύτερη απορρόφηση και να δίνετε και στα παιδιά σας.Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.